SM peililevyt
  parallax background

  PEILILEVYT


  Värjätyt peililevyt ovat ruostumattomia teräslevyjä, joissa on titaaninitridipinnoitus. Peililevyt ovat erityisen kestäviä UV-säteilyä vastaan. Toisin kuin maalatut pinnat, väri ei haalistu auringonpaisteessa ajan saatossa. Ruostumattoman teräksen ylivertaisen korroosionkestävyyden ansiosta värjätyt teräslevyt tarjoavat täydellisen ja kestävän ratkaisun vaativiin käyttökohteisiin.

  Peililevyt

  Struktur Metall peililevyt ovat titaaninitridipinnoitettuja ruostumattomia teräslevyjä. Tällä tavoin valmistetut peililevyt ovat erityisen kestäviä UV-säteilyä vastaan. Toisin kuin maalatut pinnat, väri ei haalistu auringonpaisteessa ajan saatossa. Ruostumattoman teräksen ylivertaisen korroosionkestävyyden ansiosta värjätyt teräslevyt tarjoavat täydellisen ja kestävän ratkaisun vaativiin käyttökohteisiin.

   Mitkä ovat TiN-pinnoitteen edut?
  • Kestävä lämpötiloissa -40 ° C - + 100 ° C
  • Korkea kovuus ja tarttuvuus
  • Hyvä kemiallinen kestävyys
  • Biologisesti yhteensopiva ja turvallinen käyttää ruoan kanssa
  • Houkuttelevat koristevärit

  TiN eli Titaaninitridipinnoitus tekee peililevyyn hyvät heijastusominaisuudet infrapunasäteille; sen heijastusalue on melkein yhtä leveä kuin kullan. Titaaninitridi ei ole EU-direktiivien mukaan vaarallinen aine. Tätä materiaalia ei myöskään tarvitse merkitä. Sitä ei luokitella vettä saastuttavaksi.

  Värjättyjen levyjen ja paneelien käyttökohteita ovat esim. arkkitehtoniset ulkoverhoilut kuten julkisivut, pylväät, katot yms., sisäverhoilut, kilvet, kauppojen näyttöpaneelit ja patsaat.
  SM-peililevyt
  parallax background

  OLETKO KIINNOSTUNUT KUVIOLEVYISTÄ?

  Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

  LEVYMALLIT

  TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

  Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
  tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

   0

   Tarjouskorisi