Manhattan | Fratelli Mariani levyverkot | Spinea Oy
HOLLYWOOD Fratelli Mariani levyverkko
9.3.2017
BERG Fratelli Mariani levyverkko
9.3.2017

ARKKITEHTUURIVERKOT FRATELLI MARIANI


Laadukkaat ja monipuoliset Fratelli Mariani arkkitehtuuriverkot (MARIANItech®) voidaan jakaa kahteen ryhmään, levyverkot sekä kudotut arkkitehtuuriverkot. Molemmista julkisivuverkoista löytyy laaja valikoima erilaisia malleja, niitä voidaan myös räätälöidä ja toteuttaa eri materiaaleista.

MANHATTAN
Fratelli Mariani levyverkot

Fratelli Mariani levyverkot julkisivuihin valmistetaan levystä leikkaamalla ja venyttämällä. Manhattan levyverkko on erittäin tyylikästä ja sillä voi rakentaa julkisivulle hyvin persoonallisen ulkonäön. Vaikka tämä julkisivuverkko on suuri muodoiltaan ja läpäisevyydeltään, sillä saa silti rakennettua julkisivulle keveän yleisilmeen. Manhattan levyverkko tarjoaa hyvän aurinkosuojan samalla antaen ilman virrata lähes esteettömästi lävitseen.


Levyverkot manhattan fm
MANHATTAN
Aukon koko
leveys x korkeus
250 x 83 mm 250 x 83 mm
Säie 25,0 mm 25,0 mm
Levyn vahvuus 2,00 mm 3,00 mm
Kokonaispaksuus 40,0 ÷ 43,0 mm 40,0 ÷ 43,0 mm
Levyn leveys 2500 mm 2500 mm
Paino, alumiini 3,25 kg/m² 4,90 kg/m²
Paino, RST 9,50 kg/m² 14,20 kg/m²
Läpäisevyys 40 % 40 %

Aurinkosuojaominaisuudet

Levyverkkoja ja julkisivuverkkoja voidaan erinomaisesti hyödyntää aurinkosuojakäyttöön. Ne voivat suojata joko kokonaan tai osittain auringonvalolta, varjostaen tarpeen mukaan. Jopa 100% varjostuksesta huolimatta levyverkko päästää silti ilman kulkemaan esteettömästi lävitseen.

Levyverkoilla voidaan luoda näyttäviä ja mielenkiintoisia julkisivuja käyttäen samalla niiden hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten aurinkosuojausta.

sunscreen
sunscreen-manhattan

OLETKO KIINNOSTUNUT LEVYVERKOISTA?

Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

//]]>