HELM liukukiskot puu- ja lasioville, kaapin oville, ulko-oville ja porteille.
Helm design liukukiskot
Helm design liukukiskot
22.6.2016
Helm liukukiskot porteille
Helm liukukiskot porteille
22.6.2016
Helm liukukiskot ulko-oville

Helm liukukiskot ulko-oville

parallax background

HELM


Euroopassa hyvin suosittu liukukiskojen valmistaja HELM tunnetaan varsinkin laadukkaista ja monipuolisista kiskokomponenteista sekä kuljetinjärjestelmistä. Liukukiskoja on saatavilla kaappeihin, puu-, lasi- ja ulko-oville sekä porteille. Vaativimpiin kohteisiin on tarjolla erillinen design liukukiskosarja.

Liukukiskot ulko-oville ja autotallin oville

Laadukkaat materiaalit ja yli 75 vuoden kokemus kehittää ja valmistaa HELM liukuovikomponentteja takaavat pitkän käyttöiän.
Helm tuotteista löytyy laaja valikoima ja monia eri mahdollisuuksia hyödyntää HELM liukukiskojärjestelmiä. Yleisimmät paikat, joissa HELM kiskoja käytetään on keskiraskaat ja raskaat liukuovet. Liukuovikiskot HELM 100 – HELM 700 tarjoavat kapasiteettia aina 2000 kg painavaan liukuoveen asti.

Lisäksi erikoistapauksissa pystymme toimittamaan jopa 8000 kg painavan oven kiskot ja liukujärjestelmät. HELM liukukiskojärjestelmällä pystyy toteuttamaan monia erilaisia liukuovia: kulman taakse liukuva liukuovi, haitarimallinen liukuovi, kokoon taittuva liukuovi .


Alta voit ladata PDF-esitteen, jossa on tarkemmat tiedot
kaikista tuoteryhmän tuotteista.

parallax background

OLETKO KIINNOSTUNUT HELM LIUKUKISKOJÄRJESTELMISTÄ?

Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

LIUKUKISKO -ESIMERKKEJÄ

TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

    0

    Tarjouskorisi