Helm liukukiskot lasioville

Helm liukukiskot lasioville

  parallax background

  HELM


  Euroopassa hyvin suosittu liukukiskojen valmistaja HELM tunnetaan varsinkin laadukkaista ja monipuolisista kiskokomponenteista sekä kuljetinjärjestelmistä. Liukukiskoja on saatavilla kaappeihin, puu-, lasi- ja ulko-oville sekä porteille. Vaativimpiin kohteisiin on tarjolla erillinen design liukukiskosarja.

  Liukukiskot lasioville

  HELM liukukiskojärjestelmät lasioville tarjoaa sinulle näyttäviä ja elegantteja ratkaisuja moneen eri paikkaan ja käyttötarkoitukseen.
  Korkealaatuiset materiaalit ja tarkka laatutarkkailu takaavat tuotteen täydellisen toimivuuden ja pitkän käyttöiän. HELM liukukiskojärestelmät on suunniteltu kaiken kokoisille ja painoisille lasioville, yhden- ja useamman liukuoven kokonaisuuksille. HELM liukuskiskojärestelmä tarjoaa vaihtoehtoja aina 150 kiloa painavalle lasiovelle. HELM GT tuotteista löytyvät myös näyttävät klick on paneelit, jotka voi kiinnittää kiskoon ilman ruuveja tai muttereita.

  Yleisimmälle tuotekategorialle (liukuovet 30-80kg) on valmistettu asiakkaan tarpeiden mukaan muuntautuva tuoteryhmä Modular concept 80. Tämä tarkoittaa, että yksi kiskotyyppi on muunneltavissa asiakkaan toivomusten mukaisesti helposti lisäosien avulla.


  Alta voit ladata PDF-esitteen, jossa on tarkemmat tiedot
  kaikista tuoteryhmän tuotteista.

  Helm liukukiskot lasiovilleHelm liukukiskot lasioville
  Helm liukukiskot lasioville
  Helm liukukiskot lasioville
  parallax background

  OLETKO KIINNOSTUNUT HELM LIUKUKISKOJÄRJESTELMISTÄ?

  Lähetä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi viereisellä lomakkeella, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

  LIUKUKISKO -ESIMERKKEJÄ

  TILAA SPINEAN UUTISKIRJE

  Lähetä yhteystietosi niin lisäämme teidät postituslistallemme ja saat tietoa uusimmista
  tuotteista sekä ajankohtaisista asioista

   0

   Tarjouskorisi